top of page
  • Writer's pictureGazdagKriszta

Jó kis nap volt

Updated: May 17, 2019


Nem lehet minden nap eseménydús és emlékezetes, kell néha csak úgy lenni. Ilyenkor jönnek jól a semmittevős vasárnapok, amikor feltöltődhetünk a következő hétre, úgyhogy ma igyekeztem távol tartani magam a munkától, és néhány órára a kanapétól is. Igazán szerencsés vagyok, mert a házból kilépve mindössze pár métert kell megtennem, és máris az erdőben találom magam, ahol csak elvétve futok bele idegenekbe. Értelemszerűen ismerősökbe sem.


Sheldon ezúttal is velem tartott, aki persze soha nem mondana nemet egy sétára, már csak azért sem, mert tudja, hogy a gazdi hagyja póráz nélkül rohangálni, ráadásul jó magaviselet esetén előkerül a zsebében meglapuló jutalomfalat is. Szóval sétáltunk egy kiadósat, miközben ő urasága mókusra "vadászott", mely igen látványos és mókás akció egy szeletkéjét részben sikerült is lefotóznom, a kis vörösnél viszont esélyem sem volt. Sebaj, majd talán legközelebb. Ez enélkül is egy jó kis nap volt.



Mivel én minden helyzethez képes vagyok egy konkrét dalt társítani, talán nem meglepő, hogy a mai napról pont ez ugrott be elsőre:




11 views0 comments

Recent Posts

See All
infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA_edi
bottom of page